Happy-Meeting

Aften med 3 retter mad

 img_3839 img_3822 img_3831

Om Happy-Meeting arrangement:

 Happy-Meeting lægger vægt på at aftenen bliver en positiv oplevelse og giver inspiration til det gode og glade liv <3
Til Happy-Meeting mødes I 6-8 singler i alderen 35-50 år eller 45-60 år +-, der som du, gerne vil møde andre mennesker og håber på at finde en ny kæreste eller nye venner. Du møder mennesker i øjenhøjde og med direkte kontakt face to face i et glad og hyggeligt hjemligt miljø hos en af deltagerne.
I spiser middag sammen i et privat hjem i Århus. Se flere billeder her
Du kan enten være vært eller gæst!

Vært:

Som vært tilbyder du at kunne ”huse” 8 (10)gæster og tildeles en makker. I skal sammen købe og serverer en velkomstdrink, samt snack og en let dessert.
Alle gæster hjælpes ad med at rydde ud og vaske op.
Du behøver blot have plads til 8-10 personer omkring dit spisebord. Skulle du mangle service, så hør din makker om han eller hun kan hjælpe. (Der kan være retter der skal opvarmes, men alt mad er lavet hjemmefra)
Gæst:
Som gæst tildeles du en makker, som du skal købe /og forberede et måltid mad sammen med inden selve arrangementet, til enten forret eller hovedret.
Forret: 2 personer køber, tilbereder, medbringer og serverer denne på tildelte adresse
Hovedret: 2-4 personer køber, tilbereder, medbringer og serverer denne på tildelte adresse
Alle deltagere i Happy-Meeting sørger selv for drikkevarer!
OG det forventes, at alle deltagere er høflige, venlige, hjælpsomme, glade og behandler hinanden og ting hos værten ordentligt.

—————————————————————————

Middagene:

Middagen afholdes fra kl. 18.00 – i privat hjem et sted i Århus eller omegn.
Er der minimum 2 selskaber i samme aldergruppe, får værterne tilsendt kontaktoplysninger på hinanden, så I, hvis I ønsker det kan mødes hos en af parterne senere på aftenen.

Praktisk:

Nogle dage før vil du, på mail, modtage information om den adresse du skal spise middag på. Du vil få at vide, hvilken makker du får og om du er blevet vært eller gæst. I mailen vil du også få lidt at vide om dem du skal møde gennem aftenen. I tager selv kontakt til hinanden 2×2 og aftaler de praktiske ting.

Selskabsleg:

Måltidet startes med en lille selskabsleg. Legen er med fordi, det giver en god stemning, tryghed, et smil på læberne og en god start, når I ikke kender hinanden.

Dresscode:

Der er lagt op til at det er det pæne tøj, måske noget af det som du sjældent bruger, som skal “luftes” til en Happy-Meeting aften. Hvorfor ikke give den hele armen og virkelig gøre  noget ud af det… det sker måske ikke hver weekend og tøjet bliver støvet inde i skabet 🙂

Transport mellem værtsadresse og evt. anden privat selskabs adresse:

I sørger selv for at transporterer jer enten med bil, tog, bus, taxi, cykel eller på gåben.

Venteliste:

Det vil være muligt at komme på venteliste. Der kan opstå en mulighed i sidste øjeblik og så vil du blive kontaktet. Hold derfor venligst øje med din mail i dagen op til – og også på selve dagen, hvor Happy-Meeting arrangementet finder sted.

Hvem deltager:

Glade singlemænd og kvinder mellem 35-60 år (+- et par år) Der, som du, ønsker en glad og hyggelig aften i godt selskab. De savner som du selskab med ligestillede – søger nyt netværk eller den eneste ene☺
Det vil tilstræbes at matche lige køn – men der kan være ulige fordeling.
35-50 år
45-60 år
Der kan ligeledes også forekomme enkelte deltagere, som falder uden for aldersgruppen afhængigt af tilmeldte.
Jeg vil gerne tilmelde mig: klik her

Afbud:

Skulle du være nødsaget til at melde afbud, skal du via SMS til 26398178 hurtigst muligt sende afbud (af hensyn til planlægning og muligheden for at en anden kan deltage). Din billet kan overgives til en anden deltager, men pengene returneres ikke uanset, hvornår afbud er afgivet. Happy-Meeting skal informeres om evt. ny deltager med relevante oplysninger.

DU HAR OGSÅ MULIGHED FOR AT MELDE DIG IND I

Happy- single lounge gruppen:

Alle der har deltaget i et Happy-Meeting arrangement, har mulighed for at være med i en lounge gruppe inde på facebook.

Happy-single lounge: !!!!

Tilmeld dig her:

Køb her

Følg os på Facebook !