Happy-Meeting

Om

Happy-Meeting er blevet til på baggrund af egne erfaringer som single og rejsen igennem junglen af online-dating,  singlearrangementer i singlegrupper mm.
Det hele hang mig ud af halsen, som man siger. Jeg følte, at det var en overfladekommunikation med mennesker. Folk på nettet er mere optaget af at være der, end at fokuserer på mennesket bag. Alle sad og sidder bag pc’en eller med mobilen i hånden og har svært ved at vælge mellem alle de muligheder, som findes på bl.a.
  • Dating kontaktsider – Dating grupper på Facebook – Fællesskabsgrupper for singler på Facebook mm
Jeg vil gerne gøre op med den hektiske, opslidende og overfladiske netkontakt og flytte fokus – lidt tilbage – på tryghed, tålmodighed, seriøsitet og at have fokus på mennesker med mere nærværende øjenkontakt og i en mere naturlig udvikling.
Målet med Happy-Meeting er at skabe et nyt og unikt forum, som giver seriøse singler en mulighed for at finde nye venner eller en ny kæreste. At lave et lille opbrud med den hektiske datingverden, hvor det ene tilbud prikker det andet på skulderen, og hvor man hurtigt kører træt i envejs kommunikation på skrift, som tit ender ud i ingenting!!!!!
For mig er det vigtigt, at Happy-Meeting afspejler en
  • Kærlig og nærværende kommunikation
  • Tillid og tryghed
  • Fokus på glæde og positiv snak
  • Glæde til at gøre lidt ud af sig selv til en Happy-Meeting aften – da dét at gøre lidt ekstra ud af sig selv, kan påvirke den måde vi også møder verden på.
Jeg har en intention om, at hjælpe så mange mennesker, som muligt på min vej, med at være glade og have et godt liv. Det ligger mig meget på sinde at inspirere og medvirke ved selv at være glad!
Via Happy-Meeting og via mine erfaringer som coach og mentor og et liv, hvor jeg har flere uddannelser bag mig, som har styrket mig i mit liv, så ved jeg, at dét at være blandt glade mennesker smitter som ringe i vandet.
At tænke positivt, være taknemmelig og dagligt fokuserer på det gode liv og det der fungerer – har blandt andet hjulpet mig ud af medicin for depression efter 7 år. En depression, som kom i forbindelse med stress!
Derfor ved jeg, at dét at fokuserer på at være GLAD og TAKNEMMELIG  og dét at have glade oplevelser sammen med andre der vil det samme, påvirker DIG- MIG og OS ALLE SAMMEN!
Hav en skøn og glad dag!

 

11174912_10207034763291537_4312474159826971287_n          Smil og <3 hilsener Eva

Følg os på Facebook !