Happy-Meeting

Om

11174912_10207034763291537_4312474159826971287_n
Happy-Meeting er oprindeligt blevet til på baggrund af egne erfaringer som single og rejsen igennem junglen af online-dating,  singlearrangementer i singlegrupper mm.
Jeg vil gerne give mit bidrag til et alternativ til singlelivet og jagten på nyt netværk efter eksempelt vis en skilsmisse eller andet eller den eneste ene med den hektiske, opslidende og overfladiske netkontakt og flytte fokus – et fokus på opbygning af et personligt netværk – baseret på tryghed, seriøsitet, nærvær i en mere naturlig udvikling – på den lange bane.
Hvorfor ikke fokusere på at få et meningsfuldt liv. Et liv med et netværk – med en gruppe af mennesker som ønsker at opbygge samhørighed og tillid til at lave ting sammen både ude og hjemme – det at skabe et liv med masser af de ting man kan gøre med en kæreste, men også med dejlige venner eller veninder.
For mig er det vigtigt, at Happy-Meeting afspejler en
  • Kærlig, imødekommende og nærværende kommunikationsform
  • Tillid og tryghed
  • Fokus på glæde, positivt samvær og oplevelser
Jeg har en intention om, at hjælpe så mange mennesker, som muligt på min vej, med at være glade og have et godt liv. Det ligger mig meget på sinde at inspirere og medvirke ved selv at være glad og fokusere på det der fungere og opbygge mit liv udfra hvad jeg synes er vigtigt!
Via Happy-Meeting og via mine erfaringer som coach og mentor og et liv, hvor jeg har flere uddannelser bag mig, som har styrket mig i mit liv, så ved jeg, at dét at have et godt netværk med glade støttende mennesker smitter som ringe i vandet.
At tænke positivt, være taknemmelig og dagligt fokuserer på det gode liv og det der fungerer – har blandt andet hjulpet mig til det bedste liv nogensinde – et liv mellem dejlige venner og familie først og fremmest.
Derfor ved jeg, at dét at fokuserer på at være GLAD og TAKNEMMELIG  og dét at have glade oplevelser sammen med andre der vil det samme, påvirker DIG- MIG og OS ALLE SAMMEN!
Hav en skøn og glad dag!
Smil og <3 hilsener Eva
Følg os på Facebook !